Post by dowritendecamp on Mar 15, 2022 6:39:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paladins: Text Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paladins: Text Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачног новца ▞▞▞
▞▞▞ Paladins: Text Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Добро док вам не понестане среће и паивалл-а
Прича је добра, али заправо ми се не свиђају боје речи и позадине, осећам се непријатно.
Веома пријатан роман. Мој једини проблем са тим је чињеница да су животни поени заправо мање важни од моралних поена. Чини се погрешним, али ипак одлично читање. Хвала
Само бих волео да је лакше доћи до среће
волите причу и без реклама, молим вас, направите више
То је заиста добра књига игрица због које се понекад осећате као да сте у оном другом свету
Дубоко задивљујући, погледао сам је након што сам завршио своју књигу на одмору и на крају нисам могао да је одложим, то је веома добро написана прича и даје вам довољно избора да је учините довољно изазовном да се осећате искрено срећним када успете у савршеном довршавању поглавља, дефинитивно вредно читања за сваког љубитеља Лотра или фантазије
Стварно је супер књига, једва чекам наставак :-)
Paladins: Text Adventure RPG Roolipelit vzt
Одаберите сопствену авантуру са мерачем живота.
Прелеп свет за истраживање. То нас заиста доводи у свет. Само чекам следећу књигу
Не видим смисла да сваки пут не притиснете поглавље за поновно покретање, уместо да користите срећу 69ур да се вратите на један избор. То је више књига јер ваши избори не резултирају ничим осим вашим резултатом на крају поглавља.
Функција куповине враћања не може да ради, поправите то, платио сам РМ41 за игру
Веома забавна игра
Прича је у реду, али избори су прилично бесмислени. И брзо вам понестане среће.
немам коментар
можемо ли већ добити трећу књигу, молим?
За сада уживам. Није моја омиљена игра која бира свој авантуристички стил, али вреди је играти. Најбоља ствар: Добри избори. Оне које вас терају на размишљање. Најгора ствар: избори су распоређени прилично танко.
Learn Polish language & words Education luo
Његов бодовни систем је могао бити бољи
Управо сам завршио друго поглавље и заиста уживам у овоме. Играње различитих ликова кроз исту причу је заиста инспирисано.
Одлична прича, једноставан за коришћење кориснички интерфејс
Екстра је игра
Paladins: Text Adventure RPG Jeux de rôles xwaq
Брза акција. Одлична прича са упечатљивим ликовима.
Описно и изазива размишљање. Тамна ивица за пародију у било које друго време. препоручујем то
Уживајте у писменој игри са више чипова. Враћа ме на књиге игара са више избора у меком повезу! Проводио сам сате, лежећи на поду, покушавајући да их мапира... Иее хах!
Живео Редцлав
Хм, занимљиво је да си користио причу из књиге Ноћ вукова једног од паладина. Нема слободе у причи коју пратите књигу ако не умрете. Помало сам се надао да ће то бити попут борбеног фантастичног романа са мало више слободе у погледу завршетака и избораНисам од оних који икада читају књиге или многе приче, али ова ме је мало насмејала овде и тамо, али вас заиста увуче у њу
Давно, када сам га први пут имао, могао си напредовати без потребе да гледаш огласе за срећу. Сада ти; на крају вам понестане и морате да гледате рекламе за срећу. То је поштено, програмерима је потребна финансијска средства да би наставили. Међутим, можете да урадите само 4 на дан за 1 срећу сваки, и они немају проблема да вам приказују огласе док читате за 0 среће. Ја сам заправо поштовао Делигхт игре и волео Паладинс када сам их имао пре годину дана. Не смета ми да морам да гледам рекламе, али ограничавање је токсично.
Шарени текстуални РПГ. Имерзивна прича која тестира ваше разумевање сваког лика. Једина мана је то што изгледа да срећа/валута потребна за наставак игре брзо понестаје. То доводи до гледања бројних реклама да бисте га вратили и напредовали у причи.
Свиђа ми се прича, али треба вам више начина да добијете срећу
Ова игра вас дефинитивно привлачи. Различити погледи на сваки лик чине игру занимљивом и терају вас да желите више.
добар начин и убијање времена.
Хах
Свиђа ми се прича
Paladins: Text Adventure RPG Jeux de rôles xwaq
За игрицу засновану на тексту, она доноси изненађења и замршену причу, чак и за шаљиве играче попут мене. Међутим, не испуњава оно што је обећао да ће бити због превише поједностављеног играња и система чувања. Дакле, у реду је, али није сјајно, да не спомињем ПРИЧА СЕ ЗАКЉУЧУЈЕ ТЕК КАДА ЈЕ ДОБИЈАЛА МНОГО ВИШЕ ИНТЕРНЕТА! !!! ЗАШТО?!
Даје вам лажни осећај слободе са својим изборима. Али или избори немају никаквог ефекта, или ћете бити строго кажњени јер нисте изабрали оно што игра жели да одаберете. могао би и прочитати праву књигу од ове бс.