Post by dowritendecamp on Mar 15, 2022 6:45:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GoNoodle Games - Fun games that get kids moving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GoNoodle Games - Fun games that get kids moving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok kulcs hack ▞▞▞
▞▞▞ GoNoodle Games - Fun games that get kids moving 2022 version ▞▞▞
Ez a játék szórakoztató, de az egyetlen probléma az, hogy amikor megpróbálom a tojást 🥚 vagy fagylaltot 🍦 🍨 vagy szalagokat, akkor is elveszi az energiámat, még ha csinálom is, de akkor is nagyon szórakoztató.
Mindig ezt csináljuk az óvodában pe Imádom ezt!
Akarhatom-e
Number Block Puzzle Puzzel zsk
A kezek integetése nagyon kemény, és több játékot is csinál
olyan csodálatos és klassz
GoNoodle Games - Fun games that get kids moving Sporta spēles slh
Ha ez az alkalmazás nem működik, próbálja ki a Gonoodle-t, ez alapvetően ugyanaz, de tánc / fitnesz
ez igazán szórakoztató
Amikor belemegyek a játékba, nagyon sokáig tart a betöltődés, és kezdem feladni.
Tetszik, de szeretném, ha több lenne, mint 4 tevékenység.
GoNoodle Games - Fun games that get kids moving სპორტი wtby
Ha szeretsz a képernyőn lenni, ez az alkalmazás nagyszerű, mert mozgásban tart, és nekem nagyon jól működik.
Amit próbálok játszani egy játékkal és betöltődik, és ez a hullámkéz rész, és megmérem a kezeimet, az sosem működik, ezért adok 1 csillagot erre a játékra
amikor játszom, kilépek
H NC dB g
30 percig próbáltam... nem tudok bejutni. Kérem, javítsa ki!
Utálom, hogy nem játszol azzal a játékkal, amit egy számítógép csinál, és a játékok szörnyűek, adok neked csillagot, nem
Ez jó.
Jó
Szórakozás Szeretem a szórakoztató játékokat
Ez a játék annyira vicces megvenni bármit
👍
Csak 3 vagy 4 játéklehetőséget kapsz. .terrible Azt javaslom, ha egy harmadik osztályt akarsz tanítani, ne ezt használd. Én voltam Az osztályszobámban, és aznap reggel telepítettem, és amikor elmentünk egyet csinálni, csak 4 szörnyű lehetőség volt
Jó letölteni a gyerekeknek, mert edzésre készteti őket, és lefogy, és jó edzésjátékok, és minden szinten kapsz egy új edzőjátékot, és olyan érzés, mintha benne lennél a játékban.
Jó játék, de oké
Szórakozás
Kövessetek sokat, hogy meglássátok, mikor tud feljönni
elképesztő, hogy elvonja a gyerekeimet, és egy másik alkalmazással nagyon sok energiát tölt fel, szeretem a gonoodel-t, kapd meg
Jó játéknak tűnik, de nem enged be.😑😑
🎧
Imádom ezt a játékot, használom, így adagoljuk a 3 éves unokatestvéremet, és imádjuk, annyira szórakoztató
szóval amikor beléptem ebbe az alkalmazásba, azt hittem, hogy lesznek táncok és egyebek, de nem, ez annyira annyira unalmas
Szórakoztató tanulás a gyerekeimmel
Jó móka játszani 4 2 percet
A gyerekeim ezt szeretik. Mindannyian együtt játszunk. Remélem, hogy még több lesz ebben az alkalmazásban
GoNoodle Games - Fun games that get kids moving 스포츠 orin
Emlékszem, amikor 9 éves voltam, a tanárom nagyon sokat mondott, és annyira ideges lettem, amikor táncra és énekre adtak.Nem is vennék részt benne, és most, amikor ezt megláttam, a gyerekkorom jutott eszembe. 🙂
Kilees
Szeretném tudni, hogyan juthat el a Flo Yo bubble pop-hoz