Post by dowritendecamp on Mar 15, 2022 7:16:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - гра-пазли ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - гра-пазли IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченну кількість очок ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - гра-пазли 2022 version ▞▞▞
Jigsaw Puzzles - kirakós játék Kirakós játékok lfa
Це чудова розслаблююча програма-головоломка. Тонни красивих головоломок на вибір. Єдина моя скарга полягає в тому, що після скидання до заводських налаштувань мого телефону всі головоломки, які я розблокував, тепер знову заблоковані.
Жахливо для гри, яка має розслабити мене. Я не хочу, щоб 30-секундна реклама з’являлася один до одного
Мені подобаються ці головоломки, тому що в них немає нагород чи захоплюючої графіки. Я можу просто грати в головоломки. Я грав, поки вони не запропонували винагороду. Потім я видалив після того, як вони встановили нагороду. Я пішов з іншим додатком
Чудова гра, обожнюю головоломки! Однак для меню потрібен темний режим. Білий надто яскравий для мене вночі.
Я робітник головоломок!!! Це має бути кращим способом побачити більше фрагментів, ніж постійно прокручувати вперед і назад, щоб побачити всі частини по черзі. Я думаю, що якщо я, можливо, зроблю це ще пару, мені це більше сподобається. Дякую, що хотів дізнатися, як я ставлюся до цього.
Це оголошення до мого попереднього огляду, який мав 5 зірок. Я не проти реклами, якщо вона розміщена між іграми, але з моменту оновлення вона з’являється посередині, коли ви зосереджуєтесь на головоломці. Ви збираєтеся перемістити наступний фрагмент, а потім раптом він зникає, а замість нього з’являється реклама. Дуже неприємно і не дуже гарна ідея робити це, оскільки, як і деякі, я замість цього шукаю подібні ігри-головоломки і, швидше за все, видаляю. Від 5 до 2 зірок за те, що зіпсував це для мене.
Забагато реклами. Я вважаю за краще складати пазл замість того, щоб бачити рекламу кожні 30–60 секунд.
Прикольно(якщо є час та терпінннняяяя).
Мені подобається, що розгадування головоломок може бути легким або складним, як завгодно, і мені подобається різноманітність вмісту. Одне, що значно покращить досвід, — це можливість швидкого доступу до нерозроблених головоломок без необхідності прокручувати, прокручувати й прокручувати сотні завершених головоломок у різних категоріях, щоб дістатися до тих, з якими людина ще не впорався. Це справді дратує, і здається, що це буде просте рішення.
Редагувати 5/1: до 5 зірок. Радий, що ви позбулися «дзвінка» при виборі бічних частин. Я вважаю, що зараз це ще більше розслаблюється, лол. Редагувати 9/6: Вибачте, хлопці, але до 3 зірок. Що з монетами? Я розумію рекламу та оплачую деякі головоломки, але тепер 90% головоломок знаходяться за монетною стіною?
Оновлено, щоб додати "винагороди!" Забагато реклами. Відповідь не була прийнятною! Коли коли ви розміщуєте шматок головоломки, ви отримуєте не одну, а кілька дуже образливих оголошень, ви знаєте, що платити за цю гру не варто. НІ, я не плачу за це!!!!!!!!!!!! До побачення!
Дуже цікаво і дає вам знати, коли шматок знаходиться на правильному місці. Дуже гарна ідея
Це було весело, але тепер це постійно псується, і іноді, коли ви отримуєте головоломку на півдорозі, вам потрібно починати все спочатку
Це ідеальна гра для тих холодних або дощових днів, коли ви просто хочете відпочити. Майте на увазі, що це дуже звикає, і його важко відкласти
Пазли мені подобаються але коли реклами всовуються, то , це кепсько, нікуди ,не годиться. Без реклам краще.
Гра класна , супер
Деякі фігури рухаються погано, але гра хороша
який сенс «винагород», коли з ними нічого не вдієш? реклама дратує мене, коли вона не повертається до головоломки, і мені доводиться зупинити всю головоломку та перезапустити програму.
Чудова гра, але моя велика проблема полягає в тому, що вона неправильно зберігає прогрес. Я пройшов головоломку на 60%, але як тільки я натиснув на неї, щоб повернутися до неї через день, вона повернулася до 25% завершеної. Це сталося з останніми кількома головоломками, які я розгадав. Я буду радий підвищити це до 5 зірок, якщо це буде виправлено. Інакше це одна з найкращих безкоштовних ігор на даний момент!!
Я дуже розчарований 😞. З Різдва додаток не працює. Я не можу грати в головоломки, оскільки вони вже змонтовані. У мене є 45 тисяч монет. Я не хочу видаляти програму, тому що мені дуже подобається встановлювати головоломки.
Хороша гра-головоломка. Багато фотографій на вибір. Подобається функція вибору кількості частин і розділення великих головоломок на частини. Це плейпас гра. Приємно. Просто знайте, якщо ви отримаєте новий телефон, ви втратите всі свої монети та турніри.
Супер
Окей
Я люблю цю гру, тому що я люблю тварин і The View, і я люблю всі речі, які я люблю робити пазли, моя улюблена справа, Дон
Люблю головоломки, коли я можу їх розгадати, перестань копати рекламу під час головоломки, це дратує, і це змушує вас отримати версію для оновлення реклами. Я не хочу цього, я радий отримувати оголошення про завершення головоломки, а не під час, виправте це, і я поставлю 5*с
Погана Гра😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠
Лагає, багато реклами яку неможливо вимкнути(()
Я , в захваті !
Head Ball 2 - Online Soccer Olahraga zejz
Я обожнюю цю гру роками, але зараз у неї майже неможливо грати. Постійно замерзає. Вам потрібно закрити програму та знову відкрити, а потім невдовзі знову зависає.
У гру весело грати, і коли я міг грати, це було чудово. Але реклами занадто багато. Я можу грати від 30 до 45 секунд, а потім з’являється реклама, яка повторюється знову і знову. Потрібно видалити.
Дуже весело, і це також навчальне 😇
Слухати музику на Spotify, роблячи це, перестає заспокоювати!!!Мені це подобається
Привабливі головоломки та чудові рівні для підйому
Раніше ця гра була фантастичною, але сьогодні я повернувся до неї після того, як не грав більше року, а тепер вона повна реклами! Я не проти реклами, але вона зрізається до них кілька разів під час кожної головоломки, і тепер вам потрібно накопичувати монети, щоб розгадати деякі головоломки. Думаю, я шукатиму інший додаток.
Чудові головоломки, але забагато реклами!
Дуже весело, тільки шкода, що реклама продовжує збій! Після останнього оновлення в гру стало неможливо грати, оскільки вона вилітає протягом 30 секунд. Треба буде знайти кращу
Гаразд, тепер я зіграв у дві головоломки, одна коштувала монети, а друга була безкоштовною.nd кожні пару хвилин він перериває головоломку, щоб відтворити рекламу. Найбільше засмучує!
Може бути
Оголошення! Оголошення! Оголошення! Я маю на увазі, що ми всі зрозуміли і очікували, що більшість ігор будуть безкоштовними, вони міститимуть певну рекламу. Я не проти реклами між головоломками або реклами, яка грає після того, як ви вирішите почути їх, щоб подвоїти виграш, але цю гру це не влаштовує! Він постійно відтворює кілька рекламних оголошень під час головоломки. Я не розумію, чому вони бачать необхідність переривати ігрові головоломки, коли вони вже відтворюють кілька рекламних оголошень між головоломками. Забагато реклами!
Дуже цікава гра всім рекомендую
Додавання надзвичайно ускладнюють гру і стають частішими, чим більше ви граєте. Це засмучує, оскільки інакше це був би чудовий додаток.
Одне, що мені потрібно, щоб розгадати головоломку, — це концентрація уваги. Я розумію, що безкоштовні програми часто отримують дохід від реклами; однак отримати їх у середині головоломки без попередження може дуже відволікати. Я не можу розраховувати, що зроблю 2 ходи поспіль, оскільки після першого може з’явитися оголошення.
Я дуже люблю працювати пазлами
Гра цікава, розвиває.
Було чудово до оновлення! Тепер я не можу робити те, що робив раніше. Серйозно думаю про встановлення. Мені не так приємно, як раніше.
Оновлюю свій попередній огляд. Мене так дратує реклама, що з’являється щоразу, коли мені вдається зафіксувати шматок головоломки на місці. Це видаляється!
Недостатньо місця для пересування, але грати весело
Треба, щоб був зразок а так класно
Пазли супер але є деякі помилки.
7 оголошень 1 пазл!!! Прямо в середині робити це теж!!! Я не проти реклами до чи після, але КІЛЬКА переривань під час спроби скласти пазл для того самого продукту не є хорошою рекламою, це просто дратує!!!! Соромно, бо є гарні головоломки